1. Geregistreerd

    Productiebedrijf te koop gevraagd (hout, kunststof, meubels of scheepsbouw)

    Regio: Vanuit gorinchem / 1 uur reistijd.
  2. KP13971 Soort overname: MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en engineering . Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux of europa. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Houtverwerkende industrie

Details

Productiebedrijf te koop gevraagd (hout, kunststof, meubels of scheepsbouw)

Slechtlopend
Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een momenteel als direkteur in loondienst werkzaam bij een interieurbouwbedrijf. zit in een stilstaande situatie en zoek een nieuwe uitdaging gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. De kandidaat is 50 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank