1. Geregistreerd

    Productiebedrijf te koop gevraagd (hout, kunststof, schepen, verpakkkings-industrie)

    Regio: zeeland.
  2. KP3286 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en engineering . Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en de contracten van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa, europa of oost europa. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers en grootbedrijven.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Houtverwerkende industrie

Details

Productiebedrijf te koop gevraagd (hout, kunststof, schepen, verpakkkings-industrie)

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

2-5 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat zoekt voor een cliënt.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 1.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank