1. Geregistreerd

    Productiebedrijf te koop gevraagd in de medische sector

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp21lfk58l Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Toelichting: medische sector Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, implementatie, implementatie en advies. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in kleine series met veel engineering op maatin grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en de contracten van het bedrijf. Toelichting: medische sector. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Overige industrie

Details

Productiebedrijf te koop gevraagd in de medische sector

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Geen medewerkers, Alleen flexibel personeel, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een groothandel in medical devices. Het bedrijf is actief in de regio zuid-nederland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 47 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer