1. Geregistreerd

    Productiebedrijf te koop gevraagd in Overijssel of Gelderland

    Regio: overijssel of gelderland.
  2. KP17595 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Houtverwerkende industrie

Details

Productiebedrijf te koop gevraagd in Overijssel of Gelderland

Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een winkel gehad. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in marketing, sales, nieuwe media.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank