1. Geregistreerd

    Productiebedrijf te koop gevraagd, internationaal en kunststof, metaal machineindustrie

    Regio: zuid holland, zeeland of noord brabant.
  2. KP3377 Soort overname: MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering . Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers en de klanten van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, europa, vs, zuid amerika, midden-oosten of azië. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Productiebedrijf te koop gevraagd, internationaal en kunststof, metaal machineindustrie

Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een advies-/interim/project managementbureau en een handelsonderneming. Het bedrijf is actief in de regio zuid-nederland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 47 jaar oud.

Maximale overnamesom 6.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 2.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Venture capital
  4. Investerings/participatie maatschappij
  5. Crowdfunding