1. Geregistreerd

    Productiebedrijf te koop gevraagd (mag ook MBI)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP19658 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en engineering . Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Productiebedrijf te koop gevraagd (mag ook MBI)

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een dienstverlenend bedrijf gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in afgelopen twintig jaar internationaal in de olie en gas industrie een operationele en commerciële rol gehad..

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank
  3. Venture capital
  4. Investerings/participatie maatschappij