1. Geregistreerd

  Productiebedrijf te koop gevraagd o.h.g.v. machines, installaties, geassembleerde halffabricaten vervoermiddelen

  Regio: Vanuit geldermalsen /een straal van 80 km
 2. KPkp19jsj58m Soort overname: MBI-traject, Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Toelichting: eigen product, internationaal, stabiele omzet Voorbeelden van producten waar interesse voor is, zijn machines, installaties, geassembleerde halffabrikaten, vervoermiddelen. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie en implementatie. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. Toelichting: bij voorkeur b-b, maar aangevuld met b-c is prima. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven, mkb-ers en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Een overdrachtperiode is bespreekbaar

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Machinefabrieken en machinebouw

Details

Productiebedrijf te koop gevraagd o.h.g.v. machines, installaties, geassembleerde halffabricaten vervoermiddelen

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

>10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een metaalgietbedrijf gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van operations en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in productieprocessen en supply chain optimaliseren op zeer hoog niveau. automotive, gieterijen, metaalbewerking, olie en gas. De kandidaat is 39 jaar oud.

Maximale overnamesom 10.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

 1. Het zakelijk netwerk
 2. Een bank
 3. Een informal investor/business angel
 4. Investerings/participatie maatschappij
 5. Crowdfunding
 6. Venture capital
 7. Het zakelijk netwerk
 8. Een bank
 9. Een informal investor/business angel
 10. Venture capital
 11. Investerings/participatie maatschappij
 12. Crowdfunding