1. Geregistreerd

    Project, productie of constructie bedrijf te koop gevraagd

    Regio: utrecht, gelderland, noord brabant of limburg.
  2. KP1735 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Toelichting: project, productie of constructie bedrijf Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa, europa, oost europa, vs, zuid amerika, afrika, midden-oosten , azië of australië. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. internationale groei of herstel uit faillissement.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kleding en textiel industrie

Details

Project, productie of constructie bedrijf te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een machine industrie bedrijf gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations, finance en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in kennis vanuit de machine industrie en automatisering zowel in operations, sales management (internationaal) en algemeen management. wereldwijde ervaring met industriële bedrijven en de bouw sector gericht op infrastructuur. opleiding in technische bedrijfskunde, international business en algemeen management (emba). groot netwerk van aannemers, adviseurs, overheden (internationaal) en agenten/distributeurs in europa, azië, zuid amerika en afrika. ondernemer in hart en ziel.. De kandidaat is 31 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een informal investor/business angel