1. Geregistreerd

    Ramen en deuren productiebedrijf te koop gevraagd

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp21kwh71r Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Toelichting: productie ramen/deuren Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop moet aanwezig zijn. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Ramen en deuren productiebedrijf te koop gevraagd

Heeft veel potentie

2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een industrieel bedrijf. Het bedrijf is actief in de regio zuid nederland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen of kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 54 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een bank