1. Geregistreerd

    Rendabele dropshipment webshop te koop gevraagd in NL of internationaal

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp22ryj02k Soort overname: MBI-traject, Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop interesse in een specifiek product. Qua levensfase is er interesse in fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising en partnernetwerk uitbreiding. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 25 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c of b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in europa of nederland. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van implementatie/installatie, persoonlijk aankoopadvies of maatwerk leveringen.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Rendabele dropshipment webshop te koop gevraagd in NL of internationaal

Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Alleen flexibel personeel, 1 medewerker

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een e-commercebedrijf. Het bedrijf is actief in de regio noord-nederland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 48 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer