1. Geregistreerd

    Rendabele webwinkel te koop gevraagd met minimaal 2500 bezoekers per maand

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP19005 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Meer informatie aanvragen

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies, implementatie/installatie of maatwerk leveringen. De onderneming heeft bij voorkeur een b-bb-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, sociale media en persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad).

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Rendabele webwinkel te koop gevraagd met minimaal 2500 bezoekers per maand

Stabiel
Slechtlopend
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

2-5 medewerkers

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling, operations, finance en algemeen management. De kandidaat heeft een administratiekantoor gehad.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 100.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank
  3. Crowdfunding