1. Geregistreerd

    Sanitair of sieraden webshop te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP1167 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Hierbij valt te denken aan sanitair en sieraden. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop interesse in een specifiek product. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken of fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing/vergelijkingssites, linkpartners, sociale media, offline adverteren en persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Sanitair of sieraden webshop te koop gevraagd

Stabiel
Net gestart

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een tweetal internet bedrijven en een groothandel gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie en productontwikkeling.

Maximale overnamesom 75.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 50.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer