1. Geregistreerd

    Software adviesbureau te koop gevraagd gespecialiseerd in cloudcomputing

    Regio: Vanuit maastricht / 1 uur reistijd.
  2. KP15806 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het ICT-bedrijf biedt advies op het gebied van software implementatie. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn cloudcomputing. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Advies en dienstverlening ICT bedrijf

Details

Software adviesbureau te koop gevraagd gespecialiseerd in cloudcomputing

Slechtlopend
Stabiel

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een bedrijf met eigen standaard software producten gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van productontwikkeling, it en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in bedrijfsautomatisering, seo, web marketing. de compagnons deze kandidaat: bedrijfsproces optimalisatie, kwaliteitsmanagement.. De kandidaat is 43 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Een informal investor/business angel