1. Geregistreerd

    Softwarebedrijf of online applicatie met bedrijfssoftware te koop gevraagd (of investeren)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp22dmf45f Soort overname: Gedeeltelijk, Alleen investeren, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. Het aanbod van het platform/provider bestaat uit bedrijfssoftware. Qua levensfase is er interesse in fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) het platform is een volwaardig draaiend bedrijf. Het platform heeft bij een b-b of b-c. De groeikansen van het platform liggen op het gebied van meer klanten of nieuwe verdienmodellen. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux of europa.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Online applicatie (ASP diensten, App)

Details

Softwarebedrijf of online applicatie met bedrijfssoftware te koop gevraagd (of investeren)

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie of stabiele bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in supplementenbedrijf. De kandidaat is 32 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank