1. Geregistreerd

    Softwarebedrijf te koop gevraagd (business intelligence, data analyse)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP992 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan enterprise klanten. Het bedrijf heeft bij voorkeur een gereed product met nog weinig klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk buiten nl. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn php, asp, .net of python. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de specifieke kennis van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Softwarebedrijf

Details

Softwarebedrijf te koop gevraagd (business intelligence, data analyse)

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

2-5 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een internationaal ict bedrijf. Het bedrijf is actief in de regio den haag. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een informal investor/business angel
  3. Venture capital