1. Geregistreerd

    Softwarebedrijf te koop gevraagd ERP, CRM, administratie of overig

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP3441 Soort overname: MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van erp, crm, administratie of specfieke software Het bedrijf heeft bij voorkeur een gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk buiten nl. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de specifieke kennis van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Softwarebedrijf

Details

Softwarebedrijf  te koop gevraagd ERP, CRM, administratie of overig

Stabiel
Aantoonbaar groeiend

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een transportonderneming gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van finance en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in transport/logistiek; financiele dienstverlening (effecten, private equity, fusie en overname advies).

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank