1. Geregistreerd

    Softwarebedrijf te koop gevraagd (ook MBI)

    Regio: overijssel, utrecht, gelderland of noord brabant.
  2. KP1418 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van erp, administratie of specfieke software Het bedrijf heeft bij voorkeur een (door) te ontwikkelen product , gereed product met nog weinig klanten of gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk binnen nlbuiten nl. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten periodieke contracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Softwarebedrijf

Details

Softwarebedrijf te koop gevraagd (ook MBI)

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een sales/advies/it-bedrijf. Het bedrijf is actief in de regio gelderland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank