1. Geregistreerd

    Specialistisch transport bedrijf te koop gevraagd

    Regio: zuid holland of noord brabant.
  2. KP8180 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van vrachtwagen vervoer. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management of warehousing. Toelichting: open transport, eventueel specialistisch (zwaar/breed/lange/hoge vrachten). Het transportbedrijf heeft bij voorkeur een eigen vloot . De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Specialistisch transport bedrijf te koop gevraagd

Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een transportbedrijf . Het bedrijf is actief in de regio regio dordrecht. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 28 jaar oud.

Maximale overnamesom 4.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 1.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank