1. Geregistreerd

    (Sterk) groeiende webwinkel te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP15850 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing, linkpartners, sociale media, free publicity, offline adverteren, partnernetwerk uitbreiding en persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

(Sterk) groeiende webwinkel te koop gevraagd

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie. De kandidaat is 31 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank