1. Geregistreerd

    Technische groothandel te koop gevraagd in coating, reinigingsmiddelen etc.

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp21ffj13k Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan technisch, niche, gepatenteerd, internationaal . Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn coating, reinigingsmiddelen, technische producten . Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in europa. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Technische groothandel te koop gevraagd in coating, reinigingsmiddelen etc.

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Geen medewerkers, Alleen flexibel personeel

Kan alleen worden gekocht

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een industriële dienstverlening gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in olie, gas, warmte, corrosiewering. De kandidaat is 49 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank