1. Geregistreerd

    Technische groothandel te koop gevraagd (non-paint / lak / epoxy / gereedschap/ onderdelen)

    Regio: Vanuit woerden /een straal van 50 km
  2. KP20781 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan mogelijk bedrijven als vaste klant en goede webshop (mogelijk) voor de particuliere markt. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan technische sector. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn bijvoorbeeld non-paint / lak / epoxy / gereedschap/ onderdelen voor auto, motor, scooter/ andere onderdelen of producten die gerelateerd zijn aan de technische sector. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming of grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-bb-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux of europa. De onderneming is specifiek actief in nederland. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. jong en technische achtergrond, frisse kijk op gebruik van webshop .

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Technische groothandel te koop gevraagd (non-paint / lak / epoxy / gereedschap/ onderdelen)

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

2-5 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor ik heb een bestaand bedrijf en wil indien mogelijk een ander bedrijf overnemen, en een gedeelte van mijn huidige werkzaamheden meenemen naar de nieuwe onderneming.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Minder dan 50.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank