1. Geregistreerd

    Technologisch innovatief productiebedrijf te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP4732 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn innovatief. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Toelichting: technologisch Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering . Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa, europa of midden-oosten .

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Technologisch innovatief productiebedrijf te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een vastgoedbedrijf, adviesbureau en pay roll bedrijf gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling, operations, finance, it en algemeen management.

Maximale overnamesom meer dan 10.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank
  4. Investerings/participatie maatschappij