1. Geregistreerd

    Telecom (hosting) bedrijf te koop gevraagd

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP13709 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan zorg / operators. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn anders. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 50%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Hostingbedrijf

Details

Telecom (hosting) bedrijf te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

1 medewerker

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een telecom bedrijf met innovatieve diensten en producten voor operator en groot zakelijke (publieke markt) gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in snel schakelen / doorgronden, enthousiast en verbinden. De kandidaat is 47 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel