1. Geregistreerd

    Transport bedrijf te koop gevraagd (hoogwaardig en container)

    Regio: zuid holland of noord brabant.
  2. KP2294 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van vrachtwagen vervoer. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management. De vracht mag hoogwaardig of container zijn. Het transportbedrijf heeft bij voorkeur een eigen vloot . De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of benelux. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Transport bedrijf te koop gevraagd (hoogwaardig en container)

Slechtlopend
Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een transportbedrijf. Het bedrijf is actief in de regio zuid-holland en brabant. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk