1. Geregistreerd

    Transportbedrijf met eigen vloot te koop gevraagd gespecialiseerd in bulk, container of hoogwaardig vervoer

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp18bjj03v Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van vrachtwagen vervoer. Naast transport over de weg is er bij voorkeur aansluiting op vervoer over water . Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management. De vracht mag container, bulk of hoogwaardig zijn. Toelichting: uitbreiding in specifieke branches Het transportbedrijf heeft bij voorkeur een eigen vloot . De onderneming is vooral actief in nederland of benelux. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, contracten en wagenpark van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Transportbedrijf met eigen vloot te koop gevraagd gespecialiseerd in bulk, container of hoogwaardig vervoer

Slechtlopend
Stabiel
Heeft veel potentie
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers, Alleen flexibel personeel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een transportbedrijf. Het bedrijf is actief in de regio zuid holland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 32 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Investerings/participatie maatschappij
  4. Het zakelijk netwerk