1. Geregistreerd

    Transportbedrijf te koop gevraagd met warehousing en transport management

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp21gxb05q Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van vrachtwagen vervoer. Naast transport over de weg is er bij voorkeur aansluiting op vervoer over water , vervoer door de lucht of railvervoer. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management of warehousing. De vracht mag hoogwaardig , chemisch , gekoeld, bulk of container zijn. Het transportbedrijf heeft bij voorkeur een eigen vloot . De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa of oost europa. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven, bedrijven in een specifieke branche, mkb-ers en zzp-ers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de wagenpark, klanten, contracten en medewerkers van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Transportbedrijf te koop gevraagd met warehousing en transport management

Stabiel
Heeft veel potentie
Aantoonbaar groeiend

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een handelsonderneming gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, algemeen management, productontwikkeling, operations en finance. De kandidaat is 48 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Investerings/participatie maatschappij
  3. De familiaire sfeer
  4. Een bank
  5. Investerings/participatie maatschappij