1. Geregistreerd

    Transportbedrijf te koop gevraagd voor gekoeld of bulk transport

    Regio: Vanuit nijkerk /een straal van 100 km
  2. KP4756 Soort overname: Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van vrachtwagen vervoer. Naast transport over de weg is er bij voorkeur aansluiting op railvervoer. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management of warehousing. De vracht mag gekoeld of bulk zijn. Het transportbedrijf heeft eventueel een eigen vloot . De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux of europa. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en wagenpark van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Transportbedrijf te koop gevraagd voor gekoeld of bulk transport

Slechtlopend

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een logistiek adviesbureau . Het bedrijf is actief in de regio amersfoort . Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank