1. Geregistreerd

    Veelzijdig plaat en constructie bedrijf te koop gevraagd

    Regio: Vanuit maassluis /een straal van 30 km
  2. KP19681 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Toelichting: veelzijdig plaat en constructie bedrijf Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en het machinepark van het bedrijf. De onderneming is vooral actief in nederland. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. iemand met passie voor het geen wat hij doet , doet dit met liefde , heeft heel veel zelf vertrouwen en een doorzettings vermogen . ( best wel een werkoholic ). Extra opmerking: het is de bedoeling dat we dadelijk gaan groeien en nog meer mensen brood kunnen geven ik zou het liefst graag willen zeggen 50 medewerkers maar dat zit er met een starter niet in..

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Veelzijdig plaat en constructie bedrijf te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel

1 medewerker

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een metaalbedrijf gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van productontwikkeling en operations. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in meewerkend voorman, praktijkopleider met ruime kennis en ervaring in de metaal . ervaring in zowel grootmetaal als kleinmetaal onder andere plaatwerk, constructie, machinebouw, scheepsbouw, . De kandidaat is 47 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank