1. Geregistreerd

    Voedingsmiddelen of kunststof productie bedrijf te koop gevraagd (of MBI)

    Regio: noord holland, zuid holland of utrecht.
  2. KP1696 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Toelichting: geen specifieke voorkeur voor een product, maar moet technisch niet te complex zijn. daarnaast moet er ruimte voor optimalisatie / efficiency verbetering zijn Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux of europa. De onderneming is specifiek actief in bedrijf hoeft niet perse internationaal actief te zijn, maar moet wel de potentie hebben dat te kunnen gaan doen.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Kunststof verwerkende-, chemische industrie

Details

Voedingsmiddelen of kunststof productie bedrijf te koop gevraagd (of MBI)

Stabiel
Aantoonbaar groeiend

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. De kandidaat heeft ervaring als als business controllert, de eerste 10 jaar in loondienst en nu sinds 2009 als zzp'er.. De kandidaat is 38 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank