1. Geregistreerd

    Volwaardige Europese B-C webwinkel te koop gevraagd (evt. eigen productie)

    Regio: Vanuit sittard / 1 uur reistijd. /een straal van 100 km
  2. KP3337 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Hierbij valt te denken aan niet in de mode. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van emailmarketing, partnernetwerk uitbreiding en persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 10.000 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 25 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in europa.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Volwaardige Europese B-C webwinkel te koop gevraagd (evt. eigen productie)

Stabiel
Aantoonbaar groeiend

5-10 medewerkers

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een financiele holding met deelnemingen in modeketen. Het bedrijf is actief in de regio zuid nederland. De kandidaat is 56 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Een informal investor/business angel