1. Geregistreerd

    Volwaardige internationale webwinkel te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP20772 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van sociale media en partnernetwerk uitbreiding. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft een extern netwerk dat hiervoor wordt ingehuurd. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 25 euro. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Volwaardige internationale webwinkel te koop gevraagd ter uitbreiding

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

>10 medewerkers

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een bedrijf in aandrijftechniek. Het bedrijf is actief zuid holland. De kandidaat is 48 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank