1. Geregistreerd

    Volwaardige voorraadhoudende webwinkel te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP4674 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, emailmarketing en sociale media. De webshop heeft minimaal 7500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft een extern netwerk dat hiervoor wordt ingehuurd. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 10euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux, europa of europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies of implementatie/installatie. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. vanuit communicatie en marketing het vergroten van bekendheid.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Volwaardige voorraadhoudende webwinkel te koop gevraagd

Slechtlopend
Net gestart

2-5 medewerkers

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een marketing en communicatiebureau gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in europese verfwereld in de breedste zin van het woord.. De kandidaat is 59 jaar oud.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank