1. Geregistreerd

  Volwaardige webwinkel te koop gevraagd

  Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
 2. KP1885 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, emailmarketing, sociale media en partnernetwerk uitbreiding. De webshop heeft minimaal 7500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft een extern netwerk dat hiervoor wordt ingehuurd. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 10euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux of europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies, implementatie/installatie of maatwerk leveringen.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Volwaardige webwinkel te koop gevraagd

Stabiel
Aantoonbaar groeiend

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een gewichtbeheersings bedrijf. Het bedrijf is actief in de regio zuid holland.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

 1. De familiaire sfeer
 2. Het zakelijk netwerk
 3. Een bank
 4. Een informal investor/business angel
 5. Venture capital
 6. Investerings/participatie maatschappij
 7. Crowdfunding