1. Geregistreerd

    Volwaardige webwinkel te koop gevraagd die actief is in China

    Regio: Vanuit rotterdam / 1 uur reistijd.
  2. KP1637 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van partnernetwerk uitbreiding. De webshop heeft minimaal 10.000 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft een extern netwerk dat hiervoor wordt ingehuurd. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 25 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in azië. De onderneming is specifiek actief in china. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van implementatie/installatie.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Volwaardige webwinkel te koop gevraagd die actief is in China

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

>10 medewerkers

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie, stabiele bedrijven of slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 1.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel