1. Geregistreerd

    Voorraadhoudend webshop te koop gevraagd rendabel voor 1 persoon met SEO kans

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP18958 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Meer informatie aanvragen

Wensen

De onderneming heeft bij voorkeur een b-bb-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa of europa. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 50 euro.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Voorraadhoudend webshop te koop gevraagd rendabel voor 1 persoon met SEO kans

Stabiel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een groothandel. actief in brabant. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel
  2. Een bank