1. Geregistreerd

    Vraag en aanbod site te koop gevraagd (alle levensfases)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP8418 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua levensfase is er interesse in fase 0) het platform is nog in ontwikkeling, fase 1) het platform is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) het platform is een volwaardig draaiend bedrijf. Op het platform bieden particulieren producten of diensten aan. Doelgroep aan de vraagkant: afhankelijk van het bedrijf De groeikansen van het platform liggen op het gebied van productontwikkeling, meer klanten of nieuwe verdienmodellen. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa of vs.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Vraag en aanbod site

Details

Vraag en aanbod site te koop gevraagd (alle levensfases)

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

>10 medewerkers

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in start ups of snelgroeiende bedrijven of met veel potentie. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk