1. Geregistreerd

    Vraag en aanbodsite te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp21rvm83p Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Toelichting: divers. Qua levensfase is er interesse in fase 2) nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon, fase 1) het platform is gereed maar er is geen of een minimale omzet of fase 4) het platform is een volwaardig draaiend bedrijf. Op het platform bieden particulieren of bedrijven producten of diensten aan. Doelgroep aan de vraagkant: divers, mag van alles zijn De groeikansen van het platform liggen op het gebied van productontwikkeling, meer klanten of nieuwe verdienmodellen. De onderneming is vooral actief in nederland. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. dat zien we, op basis van aanbod.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Vraag en aanbod site

Details

Vraag en aanbodsite te koop gevraagd

Slechtlopend
Net gestart

1 medewerker, Geen medewerkers, Alleen flexibel personeel

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een onderwijs / entertainmentbedrijf. Het bedrijf is actief in de regio zwolle. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen of kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 40 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer