1. Geregistreerd

    Vrachtwagen-transportbedrijf te koop gevraagd (incl. management en warehousing)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp18rhh69b Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van vrachtwagen vervoer. Naast transport over de weg is er bij voorkeur aansluiting op vervoer door de lucht. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management of warehousing. De vracht mag hoogwaardig , chemisch , gekoeld, bulk of container zijn. Toelichting: verder geen bijzonderheden in deze fase Het transportbedrijf heeft eventueel een eigen vloot . De onderneming is vooral actief in europa. De onderneming is specifiek actief in nl b d scandinavie oostblok. Het is een b-b bedrijf. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. internationaal logistiek / transport. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten, contracten en wagenpark van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

nog niet besloten

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Vrachtwagen-transportbedrijf te koop gevraagd (incl. management en warehousing)

Heeft veel potentie
Aantoonbaar groeiend

Geen medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat zoekt voor een cliënt. Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor heeft een italiaans management consultancy bureau en zoekt voor gerenommeerde klant uit de logistiek een logistiek / transport bedrijf ter overname. . De kandidaat is 56 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Venture capital