1. Geregistreerd

    Webdesign en webbouw te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP19628 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Meer informatie aanvragen

Wensen

De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 50%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn php, asp, .net of python. Ter overname wordt een internet-bureau gezocht dat actief is op het gebied van webdesign of webbouw. Bij voorkeur is er kennis van CMS systeem(en) zoals wordpress , joomla , magento, drupal of custom.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Webontwerp en -bouwbedrijf

Details

Webdesign en webbouw te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling, operations, finance, it en algemeen management. De kandidaat heeft een marketing bureau/ it bedrijf/restaurant gehad.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk