1. Geregistreerd

    Webwinkel te koop gevraagd actief in NL en VS (maximaal 500K overnamesom)

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp22ssg11q Soort overname: Alleen investeren, Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon, fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf of fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken. De webshop is gebaseerd op dropshipment of voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van emailmarketing, partnernetwerk uitbreiding, sociale media, affiliate marketing/vergelijkingssites, search engine advertising en zoekmachine optimalisatie. De webshop heeft minimaal meer dan 50.000 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft gewerkt/werkt op een online marketing bureau. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 200 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in vs of nederland.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Webwinkel te koop gevraagd actief in NL en VS (maximaal 500K overnamesom)

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

1 medewerker, Geen medewerkers, Alleen flexibel personeel

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie, stabiele bedrijven, start ups of slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols of naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. De kandidaat is 42 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Een informal investor/business angel