1. Geregistreerd

    Webwinkel te koop gevraagd actief met maatwerk in Europa (evt MBI)

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP1467 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, sociale media en partnernetwerk uitbreiding. De webshop heeft minimaal 500 bezoekers per maand. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt < 10 euro. De onderneming is vooral actief in europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van implementatie/installatie.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Webwinkel te koop gevraagd actief met maatwerk in Europa (evt MBI)

Slechtlopend
Stabiel

5-10 medewerkers

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk