1. Geregistreerd

    Webwinkel te koop gevraagd in niche markt

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP4997 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Hierbij valt te denken aan niche markten, voorkeur gezondheidszorg. geen fun, food, erotiek of sieraden. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop interesse in een specifiek product. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing, sociale media en free publicity. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Webwinkel te koop gevraagd in niche markt

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in na verkoop van zijn webshops zoekt deze kandidaat nieuwe concepten/producten/doelgroepen. sterke voorkeur voor webshops die waar extra marketing inspanning voor nodig is om te laten groeien. .

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk