1. Geregistreerd

    Webwinkel te koop gevraagd voor internetbureau

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP1882 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing en linkpartners. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft gewerkt/werkt op een online marketing bureau. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Webwinkel te koop gevraagd voor internetbureau

Stabiel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een online marketing bureau. Het bedrijf is actief in de regio zuid limburg.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk