1. Geregistreerd

    Webwinkels te koop gevraagd in speelgoed of B2B

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP1726 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Hierbij valt te denken aan bij voorkeur speelgoed of b2b. Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 25 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Webwinkels te koop gevraagd in speelgoed of B2B

Stabiel
Aantoonbaar groeiend

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een webshop. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 45 jaar oud.

Maximale overnamesom 75.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 50.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk