1. Geregistreerd

  Wijn groothandel of slijterij te koop gevraagd ter uitbreiding

  Regio: Geheel Nederland
 2. KPkp19xvf67n Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan wijn/slijterij. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Toelichting: horeca , bedrijven en consumenten. De onderneming is vooral actief in nederland. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en grootbedrijven.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg, draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Wijn groothandel of slijterij te koop gevraagd ter uitbreiding

Stabiel
Slechtlopend
Net gestart
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

>10 medewerkers, 5-10 medewerkers, 2-5 medewerkers, 1 medewerker, Alleen flexibel personeel, Geen medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een groothandel/retail/internet in wijn. Het bedrijf is actief in de regio door heel nederland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen, een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken of kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 46 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

 1. Een bank
 2. Een informal investor/business angel
 3. Crowdfunding
 4. Een bank
 5. Een informal investor/business angel
 6. Crowdfunding