1. Geregistreerd

    Wijnhandel te koop gevraagd In Brabant of Zuid Holland

    Regio: west brabant of zuid holland.
  2. KP18973 Soort overname: Geheel
Meer informatie aanvragen

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan wijn. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Een webshop is niet relevant. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies. De onderneming heeft bij voorkeur een b-bb-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Wijnhandel te koop gevraagd In  Brabant of Zuid Holland

Stabiel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een wijnhandel met directe import. actief in zuid-holland en noord-brabant. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk