1. Geregistreerd

    Zeescheepvaartbedrijf te koop gevraagd door MBI kandidaat

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP7689 Soort overname: MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan op- en overslaghaven, stuwadoor. Toelichting: (zee)scheepvaart De vracht mag lading in vaste vorm, lading in container of personenvervoer zijn. Het taxibedrijf is bij voorkeur internationaal actief. Het transportbedrijf heeft eventueel een eigen vloot . De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de contracten van het bedrijf.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Scheepvaartbedrijf

Details

Zeescheepvaartbedrijf te koop gevraagd door MBI kandidaat

Slechtlopend
Net gestart

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een bedrijf in zeescheepvaart en sleepvaart gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van productontwikkeling, operations en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in groot (technisch) netwerk. De kandidaat is 51 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Een informal investor/business angel