1. Geregistreerd

    Zonnepanelen installatiebedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp22bbb32p Soort overname: Alleen investeren, Gedeeltelijk, Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Er wordt een installatiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van duurzame installatie. Het bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen verkoop en montage. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 50%. Het percentage van de omzet als onderaannemer is maximaal 50%. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten, onderhoudscontracten en medewerkers van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg, draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Bouw

Soort bedrijf: Installatiebedrijf

Details

Zonnepanelen installatiebedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Alleen flexibel personeel, 5-10 medewerkers, 2-5 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in groothandel in de wand en dakisolatie panelen.. De kandidaat is 49 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Investerings/participatie maatschappij
  2. Het zakelijk netwerk