Bedrijven in de stille verkoop

Te huur kampeer/zorgboerderij met mini-camping

"90% bezetting omdat er ruimte voor crisis opvang beschikbaar is"

Reageren niet mogelijkTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in Dienstverlening
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN14LM334A
Branche: Dienstverlening
Soort bedrijf: Gezondheidszorg
Land: Nederland
Regio: Noord-Brabant
Aantal medewerkers: 1
Levert: Primair huisvesting in appartement en kamers voor mensen met zorgbehoeften. In veel gevallen regelen zij zelf hun zorg. Er wordt wel jobcoaching aangeboden en dagbesteding in werkplaats, tuin etc.,
Doelgroep: Non-profit, Consumenten
Recreanten en mensen die langdurig rust zoeken. Maximaal 15 personen qua verblijf in 7 kamers en 8 compleet ingerichte units met eigen voorzieningen. Nagenoeg permanent volledig bezet. Deel bestaat uit mensen zonder zware zorgvraag maar met bijv. burnout, of autisme. Zij functioneren zelfstandig of krijgen soms zorg via andere instanties. Er is dagbesteding mogelijk in werkplaats, tuin etc.
Bedrijf bestaat: Langer dan 10 jaar
   

Verkoopdetails

Deze woon- zorgboerderij staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden


Indicatieve omzet
€ 150.000

Indicatieve overnameprijs
Onbekend

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen onze woon- zorgboerderij samen met een ander bedrijf)

Opkopers (stroomlijnen onze woon- zorgboerderij om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Te huur kampeer/zorgboerderij met mini-camping

Deze woon- zorgboerderij heeft een uniek concept waarbij primair wonen wordt aangeboden. Er is voldoende vraag naar plaatsen en uitbreiding van diensten. Er wordt een doelgroep aangesproken die tussen wal en schip valt en relatief zelfstandig is. Zij regelen via andere kanalen hun eigen zorg. Hierdoor is het bedrijf voorspelbaar rendabel (35.000 euro winst) en er is weinig complexiteit. Uiteraard biedt het zelf aanbieden van deskundige zorg extra mogelijkheden en groeikansen.

Er zijn diverse groeimogelijkheden:1) uitbreiden van activiteiten. 2) Bieden van zorg ter plaatse. 3) Ruimte voor dagbesteding of andere activiteiten.

De locatie staat op 20.000m2 (1800 bebouwd) en is een gerenoveerd monumentaal pand. De bijgebouwen worden nog verder gerenoveerd. Op terrein is een ruime luxe woning beschikbaar. ( Voorlopig nog bewoond door verhuurder ). De locatie is gelegen in het groen met bossen op loopafstand. Verder zijn er in de regio vele wandelroutes en fietsroutes. Diverse recreatieve voorzieningen en sportmogelijkheden.

Er is een mini-camping aanwezig met 15 plaatsen. ( kleine bezetting wegens persoonlijke omstandigheden)
Verder is er zowel inpandig nog 300 vierkante meter beschikbaar als op het terrein voor uitbreiding.
Er is een perceel van 10.000 vierkante meter grond beschikbaar voor diverse activiteiten.
Alle kamers en woonunits zijn compleet gemeubileerd en gestoffeerd, voorzien van internet en TV.

Huurder dient aantoonbaar ervaring te hebben op een deel van bovenstaande mogelijkheden. Verhuurder blijft zo lang als nodig op de achtergrond ondersteunen bij de overname. Huurder is vrij om te kiezen voor meer recreatie of meer zorg. (Verder is de verhuurder beschikbaar voor klussen en uiteraard onderhoud de buitenkant van het pand)

Gedeeltelijke of gehele overname is op termijn bespreekbaar.

Gerelateerde onderwerpen:
Investeerder gezocht woon- zorgboerderij | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraagd | bedrijven te koop aangeboden | bedrijfsoverdracht | bedrijfsopvolging | bedrijf overnemen | zaak overnemen