Recreatie/groepsaccommodatie te koop (Gelderland)

Recreatie/groepsaccommodatie te koop (Gelderland)

Vergunning en bestemmingsplan maken uitbreiding mogelijk

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze recreatieaccommodatie als: de omgeving leent zich voor fietsen (ook mountainbiken), wandelen en bezoek aan de hanze-steden en ander recreatie mogelijkheden en trekpleisters..
Er zit nog meer potentie in deze recreatieaccommodatie als het tweede woonhuis kan naast de groepsaccommodatie volledig verhuurd worden aan derden. (betreft een dubbel woonhuis. voordeur en erf van beide huizen zijn compleet van elkaar gescheiden)..
Deze recreatieaccommodatie beschikt over waardevolle de vergunning en bestemmingplan zijn van voor de vernieuwde regelgeving. dit biedt de mogelijkheid om tot 600m2 te bouwen voor logies, kleinschalige horeca voor nevengeschikte doelen, caravanstalling etc. .
Deze recreatieaccommodatie heeft een goed distributienetwerk
  • Boekingen komen ook via een boekingsbureau binnen, via website, website links
Deze recreatieaccommodatie heeft een uniek pand / locatie
  • Unieke locatie in hart van de Achterhoek, 1,4 hectare met dubbel woonhuis, vrijstaand 14 persoons recreatieverblijf (incl. logies), dagruimte 't Atelier (vergaderen en workshops), caravanstalling, recreatieruimte (tafeltennis,-voetbaltafel, skelters, trampoline, etc).
Deze recreatieaccommodatie heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Belangrijke aanvangsinvesteringen zijn gedaan
Er is synergie als deze recreatieaccommodatie samen gaat met een
  • Een enthousiast ondernemersstel dat gaat wonen op het erf en de recreatieverblijven beheert. (tweede woonhuis kan worden verhuurd). Of een investeerder die uitbreidt (dankzij slimme vergunning)
Deze recreatieaccommodatie heeft landelijk veel loyale klanten.
Deze recreatieaccommodatie heeft een vaste inkomstenstroom
  • Het jaalijks aantal boekingen is stabiel
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met:
  • De bezettingsgraden kunnen omhoog en de capaciteit kan omhoog bij uitbreiding logiesverstrekking (staat vergunning toe)